Den Italienske Læge:
”Den italienske læge” er en livsbekræftende dokumentarfilm om et Røde Kors-center for mineofre i Kabul. Filmen følger lægen Alberto Cairo, som med humor, indlevelse og engagement kæmper en daglig kamp for at hjælpe de mange ofre for landminer i Afghanistan.

Gennem sine 15 år i landet har Alberto Cairo hjulpet flere end 50.000 mineofre til at gå igen - og trods hårde odds har han givet mange af dem muligheden for at vende tilbage til et værdigt liv i det krigsarrede afghanske samfund. Der er ansat over 150 afghanske fysioterapeuter og teknikere på Røde Kors’ ortopædiske center – alle er tidligere mineofre.

”Den italienske læge” har modtaget en række internationale filmpriser og har været vist på tv i mange lande. Filmen er desuden velegnet som debatoplæg samt til undervisning i folkeskolen, i gymnasiet og på de mellemlange sundhedsuddannelser.

Filmen er instrueret og produceret af Esben Hansen.
Læs mere her.Klapjagten
(Dokumentarfilm. 10 min. Premiere i 2010)
Ny film der får premiere i 2010. Filmen følger Familien Andersen på deres årlige, traditionsrige klapjagt på en slægtsgård ved Tønder. Se klip fra den nye film her.
State in Time
(Filminterviews til kunstudstilling. 30 min. Premiere i 2008)
Den italienske læge En række spændende og underfundige beretninger fra borgerne i den såkaldte “NSK-stat” – verdens eneste stat uden fysisk territorium. Se beretningerne her.
Kabul Beauty
(Dokumentarfilm. 12 min. Premiere i 2006)
En fortælling om to kvindelige entreprenører, der mod alle odds har åbnet en skønhedssalon i Kabul by. Filmen har vundet 3 filmpriser. Se hele filmen her. Kabul Beauty
Bogotá
(Dokumentarfilm. 58 min. Premiere i 2009)
Den italienske læge Historien om Bogotá, verdens farligste hovedstad, som i årtier været hjemsted for bandekrige, kidnapninger, narkohandel og brutal vold. Trailer online nov. 2009.