Kabul Beauty
For afghanske kvinder er der meget få erhverv, der tillader dem at tjene til familiens underhold, men der er dog ét. I Kabuls gader blomstrer der overalt skønhedssaloner op – betjent og bestyret af kvinder, der har det mål at fremme den afghanske kvindes skønhed.

”Kabul Skønhed” er en dokumentarfilm om de to afghanske kvinder, Sima og Shakiba, som har åbnet hver sin skønhedssalon i Kabul by. Filmen beskriver deres arbejde med at forvandle purunge brude til giftefærdige kvinder forud for de enorme bryllupsfester i Afghanistan.

Samtidig giver filmen et nuanceret indblik i de afghanske kvinders svære dagligdag, hvor det normalt er mændene, som sætter dagsordenen.

Filmen er velegnet til debatoplæg omkring kvinders livsvilkår og rettigheder i Afghanistan.

Filmen er instrueret og produceret af Esben Hansen.
Læs mere her.Den Italienske Læge
(Dokumentarfilm. 28 min. Premiere i 2007)
Historien om ildsjælen Alberto Cairo, der har dedikeret sit liv til at hjælpe mineofre i Afghanistan. Filmen har vundet 18 priser og er blevet vist på tv i 8 lande. Se klip her. Den italienske læge
State in Time
(Filminterviews til kunstudstilling. 30 min. Premiere i 2008)
State in Time En række spændende og underfundige beretninger fra borgerne i den såkaldte “NSK-stat” – verdens eneste stat uden fysisk territorium. Se beretningerne her.
Klapjagten
(Dokumentarfilm. 10 min. Premiere i 2010)
Ny film der får premiere i 2010. Filmen følger Familien Andersen på deres årlige, traditionsrige klapjagt på en slægtsgård ved Tønder. Se klip fra den nye film her. Klapjagten
Bogotá
(Dokumentarfilm. 58 min. Premiere i 2009)
Den italienske læge Historien om Bogotá, verdens farligste hovedstad, som i årtier været hjemsted for bandekrige, kidnapninger, narkohandel og brutal vold. Trailer online nov. 2009.