Klapjagten
Fra 1. oktober til 31. december udleves hvert år, hvad der kan betegnes som et levn fra Danmarks forhistorie som jæger- og samlersamfund. I denne periode må der på de danske marker og i skove skydes vildt – et tilbud, som 170.000 danskere benytter sig af årligt.

”Klapjagten” er en dokumentarfilm, der fortæller historien om én af de familier, for hvem den årlige klapjagt er en fast og uforanderlig tradition.

Filmen giver indblik i de skikke og traditioner, som familien Andersen hvert år efterlever én gang, når de tager ud i moseområderne omkring Tønder for at jagte fasaner, snepper og andet vildt.

Hensigten med filmen er at undersøge, hvorfor dette urgamle ritual, som klapjagten er, stadig trives i dagens Danmark. Filmen har premiere i 2010.

Filmen er instrueret og produceret af Esben Hansen.
Læs mere her.Den Italienske Læge
(Dokumentarfilm. 28 min. Premiere i 2007)
Historien om ildsjælen Alberto Cairo, der har dedikeret sit liv til at hjælpe mineofre i Afghanistan. Filmen har vundet 18 priser og er blevet vist på tv i 8 lande. Se klip her. Den italienske læge
State in Time
(Filminterviews til kunstudstilling. 30 min. Premiere i 2008)
State in Time En række spændende og underfundige beretninger fra borgerne i den såkaldte “NSK-stat” – verdens eneste stat uden fysisk territorium. Se beretningerne her.
Kabul Beauty
(Dokumentarfilm. 12 min. Premiere i 2006)
En fortælling om to kvindelige entreprenører, der mod alle odds har åbnet en skønhedssalon i Kabul by. Filmen har vundet 3 filmpriser. Se hele filmenher. Kabul Beauty
Bogotá
(Dokumentarfilm. 58 min. Premiere i 2009)
Den italienske læge Historien om Bogotá, verdens farligste hovedstad, som i årtier været hjemsted for bandekrige, kidnapninger, narkohandel og brutal vold. Trailer online nov. 2009.